VV Kampen komt fysiek tekort tegen VSW

KAMPEN ? VV Kampen heeft zaterdag met 1-2 verloren tegen VSW. ?Teleurstellend om de competitie zo af te sluiten?, aldus Kampen-trainer Arjan ten Hove. ?We zijn gewoon beter, maar moesten het vooral fysiek afleggen tegen VSW. Dat moet beter.?

?We kwamen in de duels tekort. Als je die niet wint, moet je  proberen om je onder de duels uit te voetballen. Dat vergt veel concentratie en dat was ons niet gegeven. Voetballend waren we beter dan in onze vorige wedstrijd tegen VSW, maar het was niet genoeg.?

Kampen miste de finesse om VSW pijn te doen. De ploeg domineerde, maar stond bij rust wel met 0-2 achter. ?Door twee grote fouten loop je achter de feiten aan.?  In de 55ste minuut kwam Kampen terug tot 1-2. Daar had de thuisploeg wel de hulp van VSW voor nodig. Een voorzet van Nahit Erbilici verdween via de keeper in het VSW-doel. Een blunder van de goalie van de ploeg uit Windesheim. Kampen was daarna niet in staat om nog gevaarlijk te worden.