Afbeelding
Pixabay

Beloning voor inleveren lege batterijen

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Elke maand beloont Stibat mensen die hun lege batterijen hebben ingeleverd. Deze maand is mevrouw Rikkert - Van Gaalen uit IJsselmuiden de gelukkige. Stibat bedankte haar voor de moeite en beloonde haar met een Nationale Tuinbon.

Ingezamelde batterijen leveren waardevolle metalen op, zoals ijzer, lood, zink, mangaan, kobalt en nikkel. Die zijn nodig voor het maken van onder meer fietsen, brilmonturen, pannen, bestek, leidingen en dakgoten. 

Elke maand verloot Stibat onder de inleveraars van lege batterijen tachtig Nationale Tuinbonnen van 25 euro, twintig ‘support your locals’ dinerbonnen van 50 euro en drie weekendjes weg ter waarde van 445 euro bij Center Parcs.

Verzamel zoveel mogelijk lege batterijen en doe ze per 10 stuks in een zakje, samen met een briefje met naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Vervolgens lever je het zakje in bij een van de inleverpunten van Stibat, bijvoorbeeld: de supermarkt, bouwmarkt of drogist. In Stibats batterijensorteercentrum in Lelystad selecteert een gerechtsdeurwaarder elke maand 103 gelukkige mensen.

Kijk voor meer informatie op: www.stibat.nl en www.legebatterijen.nl.