Afbeelding
beeld aangeleverd

Cadeaubon van de Energiebank Kampen

Algemeen

KAMPEN - Wie iemand kent die het moeilijk heeft om elke maand weer rond te komen, kan hem/haar een energiebespaarpakket van de Energiebank Kampen cadeau doen.

De Energiebank Kampen heeft cadeaubonnen ter waarde van 5, 10 en 20 euro. Met die bedragen kan bijvoorbeeld het volgende worden aangekocht: ledlampen vanaf 1 euro, een waterbesparende douchekop 6,50 euro, een deurdranger voor een opdekdeur 2,50 euro en een kWh-meter 15 euro. U ontvangt de cadeaubon digitaal en kan vervolgens worden geprint om hem als tastbaar cadeau te geven. 

Indien de ontvanger van deze bon dit wenst, kunnen de coaches van de Energiebank Kampen samen met hem/haar zoeken naar energiebesparende maatregelen. Bij deze deelname hoort ook een uitgebreider bespaarpakket. De Energiebank kan met het pakket precies dat geven waar behoefte aan is, zodat de energienota van de ontvanger lager wordt. Elke maand weer. Met dit cadeau helpt u energiearmoede te bestrijden en levert u een bijdrage aan een beter milieu.

De Energiebank werkt alleen met vrijwilligers en heeft geen commerciële belangen. De Energiebank is ANBI-geregistreerd: alle opbrengsten gaan direct naar de deelnemende gezinnen die haar hulp nodig hebben.

Mochten bedrijven in en rond Kampen in deze periode van het jaar nog op zoek zijn naar een goed doel: zij zijn van harte welkom bij de Energiebank Kampen. Neem contact op met de Energiebank Kampen voor meer informatie via welkom@energiebankkampen.nl of via (06) 570 195 58.

Fred Sollie