Op de foto is Truus Marselje aan het werk in het atelier van Met Verve.
Op de foto is Truus Marselje aan het werk in het atelier van Met Verve. Foto: Ad Adriaans.

Teken- en Schilderclub Met Verve start weer op

Algemeen

Al meer dan 30 jaar biedt de Veldhovense Teken- en Schilderclub Met Verve, inwoners van Veldhoven en omgeving de gelegenheid in groepsverband te schilderen en te tekenen. 

VELDHOVEN - In groepen van circa 9 deelnemers kan ieder zich in het atelier onder professionele begeleiding ontwikkelen. Ieder lid werkt op haar/zijn niveau aan eigen werk. Advies vragen kan natuurlijk altijd aan de begeleider of collega-leden.

Het atelier bevindt zich in het gebouw van Art4U Kunsteducatie aan de Bossebaan. De vereniging is nadrukkelijk geen school of opleiding, maar een groep gelijkgestemden die 1 keer per week bij elkaar komt om te tekenen of te schilderen. Het sociale aspect is - naast de creatieve ontwikkeling-belangrijk.

Naast 5 groepen voor volwassenen is er ook een jeugdgroep voor jongeren tussen 8 en 18jaar. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. De jeugdgroep komt bij elkaar op zaterdag van 11.15 tot 12.45 uur. Ook daar zijn nog enkele plaatsen vrij. 

Interesse? Neem dan contact op voor 1 of 2 gratis proeflessen. Lid worden? In de maanden september en oktober 2021 is geen inschrijfgeld verschuldigd. Meer informatie is te verkrijgen via 

vtsc25@gmail.com en (040) 252.63.60.

Op bijgaande foto is Truus Marselje aan het werk in het atelier van Met Verve.

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 18 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 20 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21