Zelfhulpgroep PTSS heeft ruimte voor nieuwe deelnemers.

Algemeen

Zelfhulp is een mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen. De deelnemers komen regelmatig samen zonder tussenkomst van de reguliere hulpverlening. In een groep kunnen deelnemers hun ervaringen delen, elkaar steunen en van elkaar leren. Door het deelnemen aan een zelfhulpgroep krijg je erkenning en begrip van lotgenoten, wat in het dagelijks leven soms moeilijk is. Praten met anderen over hetzelfde probleem helpt!

Zelfhulpgroep PTSS groep brengt volwassenen bij elkaar die kampen met de dagelijkse gevolgen van PTSS (post traumatisch stress syndroom). Tijdens de bijeenkomsten krijg je de ruimte om echt naar elkaar luisteren en leer je beter om te gaan met het hebben van PTSS. Je staat er niet alleen voor, krijgt antwoorden op talloze vragen en neemt zelf weer de regie in handen. Het delen van ervaringen en elkaar ondersteunen staat centraal.

Er zijn twee PTSS zelfhulpgroepen actief. Dinsdagavond in Eindhoven en woensdagochtend in Veldhoven. In beide groepen is ruimte voor nieuwe deelnemers.

Aanmelden:

Voor meer informatie over de groep of om je aan te melden kun je kun je contact opnemen via mail/telefoon: eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl /040-2118328.

Voor meer informatie over Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant of andere zelfhulpgroepen kun je kijken op onze website: www.zelhulpnetwerk.nl .

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 5 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 7 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen gisteren