Giesbertz weer lijsttrekker D66 Veldhoven.
Giesbertz weer lijsttrekker D66 Veldhoven.

Giesbertz weer lijsttrekker D66

Algemeen

Het bestuur van afdeling D66 De Kempen maakt bekend dat Marielle Giesbertz met unanieme stemmen door de leden van D66 Veldhoven tot lijsttrekker is gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Giesbertz (1968) is sinds 2018 gemeenteraadslid voor D66 in de gemeente Veldhoven en is de huidige fractievoorzitter van D66 Veldhoven.

VELDHOVEN - Giesbertz: “Ontzettend fijn om me gesteund te voelen door onze leden. Ik zie uit naar een geweldige campagne, samen met nieuwe en bekende gezichten in onze partij. We vormen een enthousiast team dat zich met hart en ziel inzet voor alle inwoners van Veldhoven.”

In haar motivatie voor het lijsttrekkerschap, gericht aan de leden van D66, legt Giesbertz de nadruk op de doelen die de partij zich de komende jaren in Veldhoven stelt: “We maken ons sterk voor betaalbare woningen, meer biodiversiteit, een goed doordachte energietransitie, verkeersveiligheid voor fietsers en voetgangers, behoud van voorzieningen zoals de bibliotheek en de menselijke maat in het sociale domein.”

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 16 maart 2022.