Wint Deltasteur de Binky-finale van de KNZB?

Sport

In maart 2014 introduceerde de KNZB de Binky! campagne op de facebookpagina van de KNZB (www.facebook.com/knzb.nl) En met succes! De Binky! avonturen zijn door enkele duizenden personen ?geliked' en gedeeld. Maar het belangrijkste van de campagne was het plaatsen van goede voorbeelden vanuit de verenigingen, waaronder zwemvereniging Deltasteur.

De volgende verenigingen hebben het afgelopen jaar leuke reacties gepost: Deltasteur, Nova, DWF en De Hokseberg. Zij hebben zich daarmee genomineerd voor de finale van actie Sportiefste Zwemvereniging van Nederland. De afgelopen weken hebben deze verenigingen de opdracht gekregen om een leuke actie rondom Binky! en sportiviteit & respect te verzinnen.

Welke actie vinden jullie het leukst? Like deze actie! (Zie de vier berichten). De winnaar krijgt naast de titel Sportiefste zwemvereniging van Nederland, een clinic van één van onze zwemtoppers! Je kunt de acties tot en met 2 maart liken. Dan wordt er aan de hand van de likes en een jury bepaald wie de uiteindelijke winnaar is.

Het filmpje van Deltasteur vind je op www.facebook.com/knzb.nl. Klik op het filmpje om deze te liken. Krijgt Deltasteur ook jouw steun?