Afbeelding

Natuuruitvaartbeurs Zwolle

Algemeen

Eerste Natuuruitvaart Beurs in Zwolle
Natuuruitvaart: Afscheid nemen is natuurlijk.
Nadenken over afscheid is belangrijk. Niet alleen voor uzelf maar ook voor uw nabestaanden. Het is dan ook belangrijk en zinvol om op de hoogte te zijn van mogelijkheden op het gebied van uitvaart. En de mogelijkheden zijn zeer divers. Daar kunt u op een prettige en ongedwongen manier achterkomen op de eerste Zwolse Natuuruitvaart Beurs. Dé uitvaartbeurs met speciale aandacht voor ?natuur', die op 14 maart 2015 op de prachtige locatie Schapenboerderij De Vreugdehoeve plaatsvindt.
Oud en Nieuw
De eerste Zwolse Natuuruitvaart Beurs wordt georganiseerd door uitvaartondernemers Freda Gaasbeek (Uitvaartbegeleiding) en Marleen van Beek (Laatste Vlucht ballonverstrooiingen) en zal een breed spectrum aan mogelijkheden laten zien. Diverse standhouders laten zien wat er allemaal kan en mag op het gebied van onder andere uitvaartbegeleiding, bijzondere kisten, rouwbegeleiding, fotografie, assieraden en (ballon)verstrooiing. Naast nieuwe vormen van afscheid nemen, is er natuurlijk ook aandacht voor de meer traditionele uitvaartmogelijkheden.
Muziek en wandeling
De muzikale omlijsting is tijdens de beurs in handen van enkele muzikanten die veel ervaring hebben met optreden bij uitvaarten. Daarnaast is er de mogelijkheid om een speciale wandeling te maken (onder begeleiding van een gids van Natuurmonumenten). Natuurlijk is ook de schapenboerderij te bezoeken.
Gratis toegang
De beurs is voor bezoekers vrij toegankelijk en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.uitvaartbeurszwolle.nl, of neem contact op via 06 42513280.