Afbeelding

Koelewijn wil mening van alle burgers over jaarwisseling

Algemeen

(door Nick de Vries)
KAMPEN - Burgemeester Bort Koelewijn roept alle Kampenaren die een mening hebben over het verloop van de jaarwisseling op om te komen naar een van de twee evaluatiebijeenkomsten in Kampen en IJsselmuiden. Hij wil graag alle personen die overlast ervaren hebben persoonlijk horen. "Ik sta open voor kritiek, maar dan heb ik graag de context erbij", zei hij eerder over het onderwerp.

De bijeenkomsten vinden plaats in winkelcentrum Reyersdam aan de Reijersdijk 2 in Kampen van 19.30 tot 21.00 en in partycentrum De Vinkehorst aan de Burgemeester van Engelenweg 100 in IJsselmuiden

Carbidbeperking
Volgens Koelewijn heeft hij al veel reacties op nieuwe voornemens gezien, gehoord en gekregen. Een groot deel ging over de beperking van het carbidschieten tot afgegrensde terreinen en over het verminderen van het aantal plekken waar vuur gestookt kan worden.
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle Kampenaren en niet alleen voor de bewoners van wijken waar veel overlast ervaren wordt. "Wij hechten heel veel waarde aan ieders mening. het helpt ons om een goed beeld te vormen van het verloop van Oud en Nieuw, zodat we beter kunnen inspelen op eventuele knelpunten, of juist kunnen doorgaan met maatregelen die een goed effect gehad hebben."