Afbeelding

Kerstsfeer 2014 bij Quintus

Cultuur

Tijdens de feestelijkste maand van het jaar zorgt Quintus traditiegetrouw voor sfeervolle kerstconcerten. De toegang van alle concerten is gratis en iedereen is van harte welkom om te komen kijken en luisteren.

Kerstconcert
Op dinsdag 16 december vindt het jaarlijkse Kerstconcert plaats in het Kulturhus in IJsselmuiden. Tijdens dit concert spelen de cursisten van Quintus sfeervolle kerstmuziek op verschillende instrumenten. De avond begint om 19.00 uur.

Kerstsoiree
Op woensdag 17 december begint om 19.00 uur in de Koornmarktspoort, een van de oudst bewaarde gebleven middeleeuwse stadspoorten van Kampen, het Kerstsoiree. Beginnende Quintus cursisten spelen dan \'de allereerste kerstliedjes\'. In een nostalgische ambiance kom je al helemaal in de kerstsfeer.

Kerstmatinee
Op vrijdag 19 december kom je in de kerststemming met het Kerstmatinee. Het optreden start om 16.00 uur in de Quintuszaal, Vloeddijk 38. Jonge cursisten presenteren een muzikaal kerstprogramma, met onder meer saxofoon, piano en panfluit. Na afloop is er warme chocolademelk en koek!

Kerstknutselmiddagen
Van maandag 15 t/m donderdag 18 december zijn kinderen van harte welkom in de foyer van Quintus om van 16.00 ? 17.00 uur hun eigen kersthangers en versieringen te maken.
Quintus wenst iedereen alvast een fijne kerst en een gezond 2015!

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 17 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 19 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21