Knappe zege 's-Heerenbroek op Swift ?64

's-Heerenbroek ? Voetbalvereniging 's-Heerenbroek kan terugkijken op een goed weekend. Afgelopen vrijdagavond werden de veteranen van 's-Heerenbroek in Wilsum kampioen in de 45+ competitie en zaterdagmorgen werd D1 kampioen. 's Middags kregen deze successen een vervolg met een knappe 3-0 zege op het hoog geklasseerde Swift '64.

's-Heerenbroek speelde een sterke eerste helft, maar verzuimde om het duel al in de eerste 45 minuten te beslissen. Uit de vele kansen werd slechts één keer gescoord. Gert Kwakkel rondde in 27ste minuut fraai af. Daarvoor had William Meuleman de lat geraakt. Na de 1-0 liet 's-Heerenbroek teveel kansen liggen.

Dat werd de ploeg in het tweede bedrijf niet fataal. 's-Heerenbroek haalde niet meer het niveau van voor rust, maar ook dat bleef zonder gevolgen. Met dank aan Willard Visscher. Het talent uit 's-Heerenbroek scoorde in de 55ste minuut de 2-0 en had twee minuten later ook een groot aandeel in de 3-0. Hij legde drie man in de luren en bezorgde vervolgens de bal op maat bij de ook sterk spelende Wiljen van Ittersum. Die tekende voor de 3-0.

Trainer Anton Visscher was na afloop zeer tevreden. ?Na de wedstrijd tegen Zalk moest de knop om en dat is gebeurd. We hebben qua werklust, inzet, strijd en techniek een zeer sterke wedstrijd gespeeld.?