Project samen kerstvieren

· leestijd 1 minuut Algemeen

Project samen kerstvieren houdt in dat er met kerstavond ,bij gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank, een kerstdiner gebracht wordt. Ook mensen die niet bij de voedselbank zijn aan gesloten maar een steuntje in de rug kunnen gebruiken kunnen worden opgegeven.
Dit is een warme maaltijd bestaande uit 3 gangen die ze gelijk kunnen nuttigen.

Het eerste jaar dat we hiermee begonnen hebben we 60 gezinnen in Kampen en IJsselmuiden een maaltijd gebracht.
Nu was dit in 2013 160 gezinnen.

In 2014 zijn 180 Gezinnen, uit Kampen en IJsselmuiden, afhankelijk van de voedselbank.

Het mooie is dat er zelfs mensen zijn die niet meer afhankelijk zijn van de voedsel bank nu met dit project hun steentje bijdragen. Wetende hoe moeilijk het is om er open voor de staan dat mensen weten dat je bij de voedselbank zit. En hoe krap je kan zitten in de december maand , en vooral niet te vergeten de maand erna.

De Maaltijden worden bereidt door meer dan 100 vrijwilligers die deze maaltijden bereiden(en zelf bekostigen) en deze te brengen op het verzamel punt. Daarna worden deze maaltijden door meer dan 50 vrijwilligers rondgebracht.
Naast deze maaltijd hebben we ook altijd een houdbaar voedselpakket. Hierin zit bijvoorbeeld koffie, thee, shampoo , wasmiddel, pasta, soep, afwasmiddel Etc. etc. Een pakket waar ze langere tijd mee kunnen doen.

Door het steeds groter wordende aantal gezinnen, hebben we steeds meer donaties nodig om dit te kunnen handhaven.

Mijn vraag is. Wilt u ons dit jaar ook helpen. Het mag met een geldbijdrage zijn maar ook een product donatie is welkom.
Het zou ons enorm helpen om ook dit jaar het gigantische project weer te laten slagen.

U kunt contact opnemen via het volgende mail adres:

g.keizer1@home.nl