Steven Zwitser
Steven Zwitser archiefbeeld

Jongerenafdeling van het GBK opgericht

Algemeen

KAMPEN - Afgelopen weekend is de jongerenafdeling van het GBK opgericht. Met de benen op tafel werd gesproken over verschillende thema’s die de jongeren bezighoudt. Iedereen tussen de 16 en 26 jaar was welkom om mee te denken over alles wat er in de gemeente Kampen gebeuren gaat. 

De jongeren kwamen met het idee om via Instagram en Tiktok hun leeftijdsgenoten te vragen naar hun mening. Er zijn zorgen over het vinden van een betaalbare kamer of woning. Ook zijn jongeren het koe-strandje kwijt en hebben eigenlijk geen vanzelfsprekende plek meer waar ze kunnen chillen en zichzelf kunnen zijn. Ook werd gesproken over het nieuwe skatepark en de extra voorzieningen die de gemeente daar eventueel kan realiseren. 

In de toekomst gaan ze op zaterdagmiddag, onder genot van een hapje en een drankje, elkaar ontmoeten en ideeën uitbroeden. GBK is blij met deze jongerenbeweging. “Erg welkom en noodzakelijk om tot een goed bestuur van de gemeente Kampen te komen! Een stad waar je als jongeren op wil groeien en kansen hebt”, aldus Steven Zwitser, raadslid GBK.

Afbeelding
Boeren en tuinders overhandigen eerste spandoek aan de provincie Overijssel Algemeen 17 mei, 14:06
Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Algemeen Ingezonden 17 mei, 12:13
Afbeelding
(video) Insluiper steelt geld bij cafe´ in Kampen video 17 mei, 12:11

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.