Afbeelding

Droom van 2 ondernemers, John en Erwin uit Kampen, komt uit met www.spullenvoorthuis.nl

Algemeen

?Concurreren met grote landelijke webwinkels maar toch de klant centraal stellen?

KAMPEN - De twee jonge ondernemers hadden al jaren de ambitie om er samen iets bij te doen. Vorig jaar is de website http://www.spullenvoorthuis.nl ontstaan. Op de website vindt u producten zoals LEDlampen, Barbecues, Ventilatoren, Gereedschapskoffers en Insectenverdelgers. Kortom, spullen voor thuis.

Niet alleen voor particulieren
Op de foto ziet u Erwin bij Vakgarage van Winsum in Kampen. De ondernemers hebben de garage met Spullenvoorthuis.nl voorzien van LED verlichting. Vakgarage Van Winsum heeft een flinke besparing kunnen realiseren op de energierekening door duurzame ledverlichting aan te schaffen.

John is hoofdzakelijk werkzaam als senior Inkoper bij een grote technische dienstverlener en verricht daarnaast advieswerkzaamheden op het gebied van kwaliteit, arbo en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Erwin werkt als machinist bij de NS.

Erwin: ?Na de research hebben we besloten om producten te verkopen die te maken hebben met alle zaken in en om het huis. Het assortiment zal de komende tijd worden uitgebreid, ook met typische seizoensproducten. Onze webshop is eenvoudig van opzet maar dat wil niet zeggen dat we niet kunnen concurreren met grote landelijke webwinkels? zegt John. Bekijk het hele assortiment op: http://www.spullenvoorthuis.nl

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 9 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 11 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21