Picasa

Go-Ahead haalt uit tegen Vroomshoopse Boys

KAMPEN ? Go-Ahead heeft voor de tweede achtereenvolgende keer een grote zege behaald. Na de 0-4 zege bij ASC Nieuwland, werd zaterdag Vroomshoopse Boys met 7-2 aan te kant gezet.

Go-Ahead kende een droomstart en stond na acht minuten al op een 2-0 voorsprong. In de 4e minuut opende Madih Doufikar de score. Vier minuten later maakte Jurrian Zandbergen er 2-0 van. In de 38ste minuut zette Doufikar de tussenstand op 3-0. Vlak voor rust deed Vroomshoopse Boys wat terug.

Vlak na rust verdween het laatste hoopje vertrouwen op een goede afloop snel bij de bezoekers. In de 48ste minuut trof Zandbergen doel. In de 55ste minuut tekende Arjan Wiegers voor 5-1.  De zesde Kamper treffer viel in de 71ste minuut. Samir Merraki scoorde, waarna in de 82ste minuut Vroomshoopse Boys op 6-2 kwam. Rob Knul tekende vlak voor tijd voor de 7-2 eindstand.

?We hebben de tegenstander bestreden met hun eigen wapens. In alles waren we even wat sneller. Als je dan ook nog goed voetbalt, win je zo'n wedstrijd?, aldus Go-Ahead-trainer Jan Korte. Door drie achtereenvolgende zeges zit Go-Ahead nu goed in het spoor van de koplopers Berkum en DETO. ?Als we dit volhouden is er van alles mogelijk.?