Afbeelding

Zaterdag Open Huis bij Janse mode

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De zomer is voorbij en de herfst staat voor de deur. De temperatuur gaat nu echt omlaag, daarom is het nu de hoogste tijd de nieuwste trends en modekleuren te ontdekken bij Janse mode. Het toonaangevende modebedrijf, met 14 winkels, is in Kampen gevestigd aan de Oudestraat 59 in een prachtig monumentaal pand.

Achter de schermen wordt door een team van creatieve mensen hard gewerkt aan de totstandkoming van de prachtige collectie. Eén van die creatieve mensen is Rita Kranen, filiaalmanager van de succesvolle vestiging in Kampen en ook betrokken bij de inkoop. "Ik ben trots op wat wij bij Janse mode brengen, samen met mijn team van vakkundige mensen maken we er voor onze klanten telkens weer een feestje van. Het draait om sfeer en beleving en dat is wat wij bieden", aldus Rita.

Smaakvol het weekend in
Tijdens het open huis dat zaterdag plaatsvindt maken bezoekersonder het genot van een hapje en een drankje kennis met de collecties van mooie merken als Cambio, Summum, Cassiopee, No Man's Land en nog veel meer merken. Zaterdag gaat men bij Janse mode niet alleen stijlvol, maar ook smaakvol het weekend in, bij een aankoop vanaf 75 euro ontvangen bezoekers een heerlijk taartje van d'Uutschieter.

Spaar mee
Ook dit seizoen spaart men bij Janse modecheques. Bij iedere besteding van 25 euro ontvangt een klant een modecheque ter waarde van 2,50 euro. "Voor u het weet loopt het voordeel behoorlijk op".

Janse mode, Oudestraat 56, Kampen, www.jansemode.nl/webshop.