's-Heerenbroek onderuit tegen SEH

'S-HEERENBROEK ? Op eigen veld is 's-Heerenbroek zaterdag met 1-2 onderuit gegaan tegen SEH. Het duel werd door de arbiter acht minuten stilgelegd, omdat hij zich bedreigd voelde door de SEH-supporters.

In de 13e minuut kwam 's-Heerenbroek op achterstand. SEH profiteerde van een fout achterin bij de thuisploeg. 's-Heerenbroek speelde in het eerste kwartier niet sterk, maar pakte het na de tegentreffer goed op. SEH zette veel druk op 's-Heerenbroek en daar had de ploeg van trainer Anton Visscher moeit mee. In het laatste kwartier kende 's-Heerenbroek een goede fase en waren enkele kansen. Een van deze kansen werd verzilverd in de 40ste minuut. Na een goede aanval scoorde Gert Kwakkel.

Na rust was het beste eraf bij 's-Heerenbroek. ?We zijn in de tweede helft compleet door het ijs gezakt. We verloren teveel duels. Dan ben je niet resoluut genoeg?, aldus trainer Visscher.

Een kwartier voor tijd legde de arbiter de wedstrijd tijdelijk stil, nadat SEH-supporters veelvuldig kritiek uitten op de scheidsrechter. Na de hervatting liep 's-Heerenbroek nog tegen een tegentreffer aan. In laatste vijf minuten leidde een miscommunicatie bij 's-Heerenbroek tot de 1-2. Visscher legde na afloop een link met de gedwongen pauze. ?Daardoor was bij een aantal spelers de concentratie weg. Dat neemt niet weg dat de nederlaag terecht was", aldus Visscher.