Afbeelding
Mr John ORourke

Concert Jong KTK op Onderdijks

Algemeen

KAMPEN ? Het Jong Kamper Trompetterkorps geeft vrijdagavond 19 september om 19.30 uur een zomeravondconcert in de wijk Onderdijks.

Volgens de organisatie gaat het om een uniek concert. ?Uniek, want na een kort concert zullen de jeugdige muzikanten een straatparade lopen waarbij alle kinderen uit de wijk tussen de muzikanten, in het orkest, mee kunnen lopen.?

Het Jong Kamper Trompetter Korps laat ook de muziek uit de successhow ?Paradise' horen. Muziek uit Tarzan, Narnia en van de bekende band Coldplay zijn te beluisteren.
Afgelopen week werd het nieuwe showprogramma voor 2015 van het Jong Kamper Trompetter Korps gepresenteerd. De nieuwe show krijgt de titel: ?City of Stars'. Muziek van verschillende artiesten zijn samengebracht in een vernieuwende productie: Beyoncee, Loreen, One Direction, Alicia Keys, Christina Aquilera en Avicii zijn te beluisteren in ?City of Stars'.

Lid worden van de KTK Music Kidz of het Jong KTK kan nog. Stuur een mail naar info@kampertrompetterkorps.nl of kijk voor meer info op de website. Het Zomeravondconcert begint om 19.30 uur bij basisschool het Stroomdal aan de bouwkamp 2 in Kampen.