Winst voor sterk IJVV

GRAMSBERGEN - IJVV lijkt de opwaartse lijn te pakken te hebben. Na de 5-2 winst op Voorwaarts werd afgelopen zaterdag Gramsbergen met 0-4 verslagen. IJVV gaf in de eerste helft weinig weg. Ondanks dat de ploeg veelvuldig op de helft van de tegenstander te vinden was, kon de ploeg ook weinig creëren. De enige kans was voor Erik van Regteren, maar hij schoot zwak in. Na rust kwam IJVV onder druk en kwam het goed weg toen Gramsbergen de lat raakte. In de 50e minuut kopte Gerrit Jan van den Belt raak uit een vrije trap. Tien minuten later zorgde Chiel Buikema voor 0-2. Daarna voorkwam keeper Albert Jan Meuleman met enkele keren succes van Gramsbergen. In de laatste tien minuten sloeg IJVV nog twee keer toe via Van den Belt en Severin Simic.