Gemakkelijke zege voor sterk 's-Heerenbroek

HATTEMERBROEK ? Een sterk 's-Heerenbroek had zaterdag geen enkele moeite met Noord Veluwe Boys. De ploeg van trainer Gert Vosjan won met 1-3.'s-Heerenbroek was op alle fronten beter dan Noord Veluwe Boys en was met 1-3 nog mild voor de tegenstander. Zo hadden de gasten in de eerste helft ruim afstand kunnen nemen, maar de schade bleef voor Noord Veluwe Boys beperkt tot slechts een tegentreffer. In de 36ste minuut opende Rob Henniphof de score. Daarvoor had de ploeg vier kansen laten liggen. Ook na rust had Noord Veluwe Boys nauwelijks iets in te brengen. Koos Jan Westert scoorde in de 68ste minuut de 0-2, na een mooie assist van Gilliam Bien. Vier minuten later deed de thuisploeg wat terug. Uit een spaarzame uitbraak maakte Noord Veluwe Boys 1-2. 's-Heerenbroek kwam echter niet de problemen. In de 81ste minuut schoot Gert Kwakkel de bal in de kruising. Wederom was Bien de aangever. 's-Heerenbroek is bezig aan een sterk slot van de competitie. In de laatste vijf wedstrijden verloor het niet en boekte het vier overwinningen. ?We zijn nu een stuk scherper en sporen elkaar aan. Er is een positieve schwung. In het begin van het seizoen waren we te gemakzuchtig?, aldus Vosjan.