Afbeelding
Foto: In beeld met Floor

Baptistengemeente Kampen begint met Alpha

Algemeen

KAMPEN - Ontmoeten, vragen en ontdekken: dat doe kan met Alpha, een introductie in het christelijk geloof. De Baptistengemeente Kampen houdt een Alpha vanaf maandagavond 5 september in het gebouw De Schalmei aan de Triangel 1 in Kampen. 

Wat is de zin van het leven? Waarom is er zoveel lijden? Is er iets na dit leven? Bestaat er een God? Alpha geeft de deelnemers de kans de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd. 

In twaalf gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een maaltijd. Daarna wordt een aflevering van de Alpha Film Series bekeken waarin telkens een ander onderwerp centraal staat waarover wordt nagepraat.

De eerste avond op 5 september is een introductieavond. Daarna kunnen de deelnemers beslissen of ze de cursus willen volgen. Deelname aan de cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven op maandagavonden van 18.30 tot 21.00 uur. 

Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alpha-cursus.nl. Voor aanmelden of meer informatie: Jenny (06 - 217 054 88) of Tabitha (06 - 421 909 43).


Foto: In beeld met Floor