Afbeelding
Foto: ontwerp: Ben Marsman

Buitenkerkoor en HYKANON slaan handen ineen voor kerstconcert ‘Het Licht van Vrede’

Algemeen Ingezonden

Op zaterdag 17 december om 19.30 uur zal de sfeervolle Buitenkerk in Kampen het decor zijn voor het kerstconcert van het R.K. Buitenkerkkoor en HYKANON dat als thema ‘Het Licht van Vrede’ heeft meegekregen. Doordat beide koren de handen ineenslaan, wordt het een gevarieerd programma met zowel klassieke als moderne liederen. Uiteraard zullen ook de bekende kerstliederen niet ontbreken, waarbij het publiek van harte wordt uitgenodigd mee te zingen! Emeritus pastor Hans Schoorlemmer verzorgt een vertelling, welke voor een breed publiek toegankelijk is.  

De muzikale leiding is in handen van Michal de Jong (R.K. Buitenkerkkoor) en Janet van Gaalen-Schouten (HYKANON). Organist Bram Brandemann en pianist Paul de Vroome zullen de koren begeleiden en ook violiste Inge Margriet van Dijk zal haar medewerking verlenen.

De toegang is gratis. Wel zal er na afloop een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten. De deuren van de kerk zijn vanaf 19.00 uur geopend. Weest allen van harte welkom maar kleed u zich warm i.v.m. de temperatuur in de kerk. Na afloop is er de mogelijkheid de kerststal in de kerk te bewonderen.

Zaterdag 17 december 2022 – 19:30 uur R.K. Buitenkerk, Buiten Nieuwstraat 101, Kampen.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16