Offday verliezend IJVV bij BAS

BIDDINGHUIZEN ? IJVV maakte zaterdag een slechte beurt in Biddinghuizen. De ploeg had een collectieve offday. BAS profiteerde door met 4-0 te winnen. IJVV bakte er weinig van in Biddinghuizen. De start was nog wel flitsend. Chiel Buikema liet een grote kans liggen. Omdat ook BAS matig voor de dag kwam, kabbelde de wedstrijd in de eerste helft voort. Vlak voor rust kwam de thuisploeg toch op voorsprong. Tom Bruintjes trok zijn tegenstander naar beneden. BAS scoorde uit de toegewezen strafschop.Tien minuten na rust bekroonde BAS een goede aanval met een fraai doelpunt. Daarna liet Erik Post twee goede kansen onbenut. De ploeg uit IJsselmuiden ging steeds meer op de aanval spelen. BAS profiteerde door nog twee keer te scoren. Na de winst tegen KHC was de 4-0 nederlaag een fikse tegenvaller voor IJVV-trainer Herben Visscher. ?Bijna niemand haalde tegen BAS zijn normale niveau. Alleen Bertrick Schrijver en Tom Bruintje lukte dat nog enigszins. Om in de middenmoot mee te kunnen draaien, moet je eigenlijk van BAS winnen. Deze ploeg is niet beter dan IJVV, maar toch verlies je. Daar baal ik van.?