De Burgwal
De Burgwal Foto: Jelthe Kloens

Bijzonder veel interesse voor wonderen diensten in De Burgwal

Algemeen Ingezonden

Kort geleden berichten we al over het aankomende event ‘Outpouring’ in de burgwal kerk in Kampen. Nu blijkt dat er veel animo is voor deze samenkomsten. mede initiatief nemer Jelthe Kloens { 22 } kijkt hier zelf niet van op, maar is erg blij met al het enthousiasme. Volgens hem zijn mensen in de regio verlangend naar echtheid en niet naar religie, we hopen juist hen deze dagen te bereiken. 

Op zaterdag 29 juli vindt dit alles plaats in dus de oude burgwal kerk, twee grote samenkomsten met naar verwachting meer dan achthonderd bezoekers in totaal. De samenkomsten zullen gefocust zijn op bevrijding van demonen en het genezen van de zieken, Kloens gelooft dat iedere Christen geroepen is om demonen uit te drijven en zieken te genezen en refereert aan Marcus 16 waar in staat dat de gelovigen te herkennen zullen zijn aan onder andere deze wonderen en tekenen. 

Jezus is klaar met zijn werk hier op aarde, en zond zijn Heilige Geest zodat wij het werk verder kunnen uitvoeren, namelijk het Evangelie van het Koninkrijk bekend te maken hier op aarde en van discipelen weer discipelen te maken en hen alles te leren wat Jezus ons leert in Zijn woord. 

De oproep luid als volgt: Ben je ziek of ken je iemand die ziek is of weet je van jezelf dat je bevrijding nodig hebt bijvoorbeeld als je ooit hebt gedaan aan heksenrij, glaasje draaien, andere occulte zaken kom dan naar het outpouring event op zaterdag 29 juli in Kampen. 

Het evenement word gehost door Stichting PraiseTeam Nederland 

Gratis tickets verkrijgbaar via Eventbrite