Jelthe Kloens afgelopen vrijdag tijdens een worship avond
Jelthe Kloens afgelopen vrijdag tijdens een worship avond Foto: Loft Worship

De Burgwal in juli decor van genezing en bevrijdingsdiensten

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

KAMPEN - Op 29 juli trekken na verwachting honderden mensen uit de gemeente Kampen naar de Burgwal voor genezing en bevrijding diensten wat georganiseerd wordt door Stichting PraiseTeam Nederland.

We zien door het hele land tekenen van een opleving van het Christendom zegt Kloens van PraiseTeam vooral onder jongeren groeien het aantal gelovigen. Men is opzoek naar echtheid en het nut van het leven, want waarom is er ziekte waarom sterven mensen? Sinds corona schieten huisgemeentes als House of Miracles met paddenstoelen uit de grond, mensen worden gedoopt en vervuld met de Heilige Geest het concept van het bijbelboek Handelingen zien we op meer en meer plekken weer toegepast worden. 

Te lang hebben Christenen krachtig Christendom laten liggen door bijbelse fundamenten links te laten liggen en ervaringen boven het woord van God te zetten stelt Kloens, je ziet nu bij mensen die het woord weer toepassen zoals het er staat dat dat de nodige opschuddingen veroorzaakt maar dat is niet nieuw als we Handelingen lezen en de levenswandel van Jezus zelf en Zijn volgelingen. 

Ook in Kampen gebeuren volgens Jelthe Kloens bijzondere dingen, nieuwe gemeenten groeien als kool en steeds meer mensen stellen hun hart open voor het Evangelie. Daarom vindt er op 29 juli 2023 een aantal krachtige samenkomsten plaats waar in de middag een bevrijdingsdienst gehouden wordt en in de avond een genezingsdienst. We zijn vol verwachting van wat God gaat doen veel mensen zullen vrij gezet worden van de machten van de duisternis, ziekte zal wijken uit mensenlevens en hun families en we geloven God voor grote wonderen!  

Tickets zijn vanaf nu gratis verkrijgbaar via Eventbrite. 

Afbeelding
herdenkingsconcert 4 mei in Grote of Andreaskerk Hattem Cultuur Ingezonden 17 uur geleden
Afbeelding
Opening 'De Laatste Dag van Jo Leo Snoep' in het Stedelijk Museum Kampen (3 foto's) 3 foto's instagram 19 apr, 20:58
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44