Een volle Bovenkerk met Stereo in oktober 2023
Een volle Bovenkerk met Stereo in oktober 2023 Foto: Arno Lambregtse

Kerstconcert Stereo in de Bovenkerk van Kampen!

Algemeen Ingezonden

Het christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo is vlak voor de kerstdagen weer te vinden in de Bovenkerk van Kampen. Traditiegetrouw is dit één van de hoogtepunten van het jaar voor het 150-leden tellende koor. Samen met tal van musici is het koor op zaterdag 16 december te zien en te horen in de eeuwenoude kerk aan de IJssel.

Het Ars Musica orkest, waar het koor al meerdere kerstuitvoeringen mee heeft gegeven, is druk met het instuderen van de stukken. Net als organist Marco den Toom en Johan Bredewout die de vleugel bespeelt op deze avond. Tenor Walther Deubel zingt ook mee met het kerstconcert en ook de trompettisten Arjan en Edith Post verlenen medewerking.

Het koor, met leden uit onder andere Zwartewaterland, Staphorst en Steenwijkerland repeteert al weken voor de uitvoering. Ieder jaar worden er nieuwe kerststukken ingestudeerd door het koor om zo het kerstevangelie muzikaal vorm te geven. De deuren van de Bovenkerk openen zaterdag 16 december om 19.30 uur. Tickets voor kinderen zijn kosteloos, verdere toegangsbewijzen zijn te verkrijgen via stereogenemuiden.nl.