KHC kan niet verrassen in beker

BARNEVELD - KHC heeft zaterdag niet voor een verrassing kunnen zorgen in het bekerduel tegen SDV Barneveld. De ploeg van trainer Berry Wezenberg verloor in de vierde ronde van het districtsbekertoernooi met 3-0 van de eersteklasser en ligt uit het bekertoernooi.

KHC deed het helemaal niet slecht in Barneveld, maar de koploper in de eerste klasse D was simpelweg te sterk. In de eerste tien minuten kon KHC nog aardig meekomen. De ploeg kreeg enkele kleine kansjes. In de 11e minuut leidde een fout in de verdediging tot de 1-0. Even later had Jonathan van Marle de gelijkmaker op zijn schoen, maar alleen voor de goalie wist hij de sluitpost niet te passeren. In de 26e minuut kreeg de thuisploeg de 2-0 in de schoot geworpen via een foutieve terugspeelbal van Damon Nouri. Zeven minuten voor rust liet Van Marle een kans onbenut.

KHC kwam na de rust met alle goede bedoelingen de kleedkamer uit, maar kreeg snel een fikse domper te verwerken. In de 47e minuut scoorde SDV Barneveld op fraaie wijze de 3-0. Daarna golfde het spel wat op en neer. In de 57e minuut werd een treffer van Burak Alp nog afgekeurd wegens buitenspel.

KHC nam met opgeheven hoofd afscheid van het bekertoernooi. De ploeg bereikte de vierde ronde en dat was al een prestatie op zich.