Go-Ahead onderuit bij VVOG

HARDERWIJK - Go-Ahead Kampen heeft ook het tweede duel in de poulefase van het districtsbekertoernooi verloren. Dinsdagavond was VVOG met 4-1 te sterk.

Tegen een sterk VVOG begon Go-Ahead goed. In de 19e minuut kwam de ploeg van trainer Han Hanekamp op voorsprong via een rake vrije trap van Edo Wesselink. Lang kon Go-Ahead niet van deze voorsprong genieten. Twee minuten later stond het al weer gelijk. VVOG scoorde via een snel genomen vrije trap.

In de 63e minuut kwam het goed spelende VVOG op voorsprong via een rake kopbal uit een vrije trap. In de 70e minuut diende Jeroen van den Bosch het speelveld te verlaten. Hij kreeg binnen vijf minuten twee keer een gele kaart. Met tien man was Go-Ahead kansloos. VVOG kwam nog twee keer tot scoren.

Go-Ahead-trainer Han Hanekamp was niet tevreden. "Ons spel was onder de maat. We hebben te weinig gecreerd. Het was een terechte nederlaag. VVOG is een goede ploeg. Als je dan te weinig brengt, is het verschil te groot."