Gevonden en verloren voorwerpen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages


Gevonden voorwerpen periode 17-02-2012 t/m 24 -02 -2012


Gevonden en verloren voorwerpen kunnen gemeld en gebracht worden bij Stadstoezicht aan de Voorstraat 26 in Kampen, (038) 331 11 34. Bij verlies of diefstal van een Identiteitskaar, paspoort of rijbewijs moet een proces-verbaal opgemaakt worden bij de politie.
Meerdere sleutelbossen gevonden en verloren. Voor gevonden en verloren sleutels kan men altijd terecht bij Stadstoezicht Voorstraat 26 Kampen.

Gouden trouwring met de naam Gerrie 7 mei 64 en 30-12-64, roze handschoen met een gele etui, muts crème kleur met rode letters Amsterdam, zwart baby schoentje, dameshorloge Regal met grove schakels, zilveren enkelbandje, oorhanger hartvormig met strasssteentjes, oorring met strass steentjes ,zilveren klavertje 4 , vriendschapsring met steentje.




Verloren voorwerpen periode, 17-02-2012 t/m 24-02-2012

Sleutelbos met 3 huissleutels, bedrijfssleutel en een autosleutel van een Opel vectra, rugtas grijs / zwart met regenkleding, portemonnee merk All Star legergroen bibliotheekpas, voetbalpas IJVV,Karweipas en 13,25 aan contanten, donker blauwe bril, rode kinderportemonnee met 10,- euro , staalkabel met slot , bruine handschoen Glace maat xl gekocht bij de Hema, bankpas bank ING, sleutelbos autosleutel en 3 huissleutels in een zwart mapje met de tekst autobedrijf Nieuwbroek, bruine portemonnee met I.D kaart rijbewijs, en ongeveer 70,- aan contanten, fietssleutel met hanger Paulien Koops,lange zilveren ketting met een dunne schakel met kristal en een zilveren ring met rood roze hartje en 2x Lotus, O.V jaarkaart tnv Dhr Weijers , Samsung telefoon zwart, Gouden ketting met de namen Daniel en Iris, herenportemonnee dubbelklap zwart leer inhoud o.v jaarkaart I.D kaart, scooterrijbewijs ABN/AMRO pas en meerdere winkelpassen, afstandsbediening voor een camera, bril op sterkte Variolux roomkleurig, blauwe portemonnee met pasfoto's en overige passen. sjaal zwart met bloemen en stukjes gaas en een agenda met de tekst ACP politiebond, rugtas van Cars kleur blauw .


 



Elke woensdagmiddag tussen 13.30 uur en 16.30 uur en op de zaterdagmorgen in de even weken tussen 10.00 uur en 12.00 uur kan men in de Bovenhavenstraat nr 8 inKampen gevonden / aangetroffen fietsen bekijken. Men dient er rekening mee te houden dat aangifte moet zijn gedaan van diefstal van de fiets en men het proces-verbaal bij zich moet hebben om de fiets mee te kunnen nemen.