Open asielweek bij Edo Hammers

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Het dierenasiel Edo Hammers staat vanaf vandaag (29 september) tot en met 5 oktober in het teken van dierendag.  Er zijn diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een vergeten dierentocht in het stadspark in Kampen. Op 5 oktober kunnen belangstellenden zich hiervoor om 13.45  uur verzamelen bij  zwembad de Steur aan de Broedersingel 1. 


Het team van het dierenasiel start deze donderdag in Rotterdam waar ze van Pedigree® adoptieplan  voor duizend euro mogen shoppen.  Iedereen die in het dierenasiel wil rondkijken is vrijdag vanaf 11.00 uur welkom, de koffie en limonade staan klaar. En wie op de verjaardag van de dieren wil komen is op zaterdag 1 oktober vanaf 11.00 uur welkom.


Deze week wordt er ook aan de jongste bezoekers gedacht: ze mogen niet alleen overal rondkijken, er zijn nog meer leuke dingen te beleven. Zo kunnen ze een ballondier mee naar huis nemen of meedoen aan een kleurwedstrijd waarmee ze een prijsje kunnen winnen. De kleurplaten zijn zowel in het  dierenasiel, als op de website te krijgen en deze kunnen voor 8 oktober worden opgestuurd. Het asiel is maandag 3 oktober tussen 13.30 en 16.30, weer open en dinsdag is het dan dierendag. Hoewel het dierenasiel altijd financile steun kan gebruiken, bijvoorbeeld voor het konijnorama, zijn er ook andere dingen van harte welkom zoals bijvoorbeeld oude handdoeken of wat lekkers. 


Vergeten dierentocht
De dierenbescherming heeft  woensdag 5 oktober uitgeroepen tot 'vergeten dierendag'. Op deze dag worden de dieren in het zonnetje gezet, waar niet iedereen altijd aan denkt. Proefdieren, dieren uit de bio industrie, maar natuurlijk ook de asieldieren.


Op vergeten dierendag is er een vergeten dierentocht, in het stadspark in Kampen. Om 13.45 uur kunnen belangstellenden zich verzamelen bij  zwembad de Steur aan de Broedersingel 1.  Met of zonder hond, iedereen is welkom! 


Wat zijn de kosten? Iedereen neemt iets mee voor de asieldieren. Een lekker bot, een speeltje, het mag van alles zijn!; zolang de honden, katten of konijnen er maar iets aan hebben. Iedere euro die deze dag opgehaald wordt, wordt verdubbeld door Stichting Dierenlot.


Informatie: //www.dierenbeschermingkampen.nl/