Kledingbeurs in Van Heutszkazerne

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - In de Van Heutszkazerne vindt het komende weekend een tweedehands kledingbeurs plaats genaamd de Female Fashion Fair. De Soroptimistclub Isalania Zwolle-Kampen organiseert deze fair voor de tweede keer. "In een tijd waarin iedereen het financieel net even wat minder heeft, is het een prachtige kans om voor weinig geld de kledingkast aan te vullen", aldus de organisatie. "Bovendien wordt daarmee ook nog eens een goed doel gesteund".

De organisatoren beiden tijdens deze fair honderden stuks prachtige dameskleding aan, van merken als Gerry Weber, Rosner, Claudia Strater, Inwear, Part Two, H&M en nog veel meer. De prijzen variren van  1 tot 25 euro, in veel maten en stijlen is er een ruime keus. "Ook zijn er veel prachtige zo goed als nieuwe schoenen, tassen, sjaal en sieraden te koop. Kortom, zeer de moeite waard om te komen."

De Female Fashion Fair is open op vrijdag 30 september van 16.00 tot 21.00 uur en zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur.

Soroptimisten is een wereldwijde organisatie voor werkende vrouwen. Club Isalania Zwolle-Kampen is een van de 93 Nederlandse clubs.  Soroptimisten zetten zich in voor de verbetering van mensenrechten en in het bijzonder die van vrouwen en kinderen. De Soroptimisten organiseren meerdere activiteiten voor projecten die financile steun goed kunnen gebruiken. Dat kunnen projecten dicht bij huis zijn maar ook in het buitenland. De opbrengst van deze Female Fashion Fair gaat naar de Stichting voor Vluchteling Studenten UAF, die het mogelijk maakt dat vluchtelingen in Nederland kunnen studeren.

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 2 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 4 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 22 uur geleden