Het Onderdijks open voor publiek

Partnerbijdrages


KAMPEN - Bezoekers van 'Bouwfonds Woonproeven' kunnen zaterdag 1 oktober 353 typen te koop staande nieuwbouwwoningen op 150 locaties in heel Nederland bezoeken. In Kampen hebben in de wijk Het Onderdijks diverse nieuwbouwwoningen hun deuren geopend.

Geïnteresseerden kunnen van 11.00 tot 14.00 uur zonder afspraak nieuwbouwwoningen bezichtigen en informatie inwinnen. Er zijn specialisten aanwezig die rondleidingen geven, bijzonderheden toelichten en vragen beantwoorden. Frans Holleman, regiodirecteur van Bouwfonds Ontwikkeling Regio Noord-Oost: 'Nieuwbouwwoningen moeten tegenwoordig aan tal van duurzaamheidseisen voldoen, waardoor de energierekening vaak lager uitvalt dan bij een bestaande woning. Naar aanleiding hiervan heeft Rabobank besloten dat kopers van energiezuinige woningen sinds 1 augustus ook meer kunnen lenen. Dat maakt een nieuwbouwwoning voor veel mensen beter bereikbaar.'

Naast Kampen biedt Bouwfonds Ontwikkeling ook een breed aanbod van te bezichtigen woningen, in Zwolle, Wijhe en Hengelo.

Op www.woonproeven.nl is alle informatie te vinden. Via de zoekoptie kan men eigen voorkeuren aangeven, huizen vinden en gedetailleerde informatie inwinnen, zodat men goed voorbereid naar de bezichtiging kan gaan.

Over Bouwfonds
Bouwfonds Ontwikkeling is al 65 jaar actief en is een van de grootste gebiedsontwikkelaars van Europa. Bouwfonds richt zich op de ontwikkeling van integrale woongebieden en kleinschalig commercieel vastgoed, waar het goed wonen, leven en recreren is. Bouwfonds is marktleider op het gebied van zowel binnenstedelijke gebieden als uitleglocaties en is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep.


Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 5 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 7 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21