Alzheimer Trefpunt over jonge dementerenden

Algemeen

KAMPEN - Het Alzheimer Trefpunt in Kampen gaat maandag 2 november over ‘jonge dementerenden’. Gastsprekers zijn Heleen Matthijsse en Nanna Kanon. Zij zijn werkzaam als groepsbegeleiders bij ‘Het Nieuwe Tij’, een dagbesteding en ontmoetingscentrum voor jonge dementerenden in Emmeloord.

Aan de orde komt vooral de impact van het hebben van dementie op jonge leeftijd. Wat is daar zo anders aan, dan wanneer iemand al ouder is? De avond is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, zorgverleners en andere belangstellenden.

De avond wordt gehouden in kerkelijk centrum ‘Open Hof’, Lelystraat 49 in Kampen. De inloop met koffie/thee is vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. Er is een informatiestand met voorlichtingsmateriaal van Stichting Alzheimer Nederland.

Entree en consumpties zijn gratis. Wel vragen we om een vrijwillige bijdrage in de collectebus, bestemd voor de organisatie van deze avonden.

Voor meer informatie: Stichting Alzheimer Trefpunt Kampen/Zwartewaterland, tel. 038 3325550, of e-mail kampen-zwartewaterland@alzheimertrefpunt.nl.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16