Workshops acteren voor ervaren spelers

Algemeen

KAMPEN - In november houdt Buro Kien een korte spelcursus. Speciaal voor docenten theater, fanatieke amateurs en acteurs/dansers. De workshops vinden plaats op Woensdagavond 11 en 18 november van 19.30 tot 21.30 in theater de Stadsgehoorzaal in Kampen. Kosten: 25 euro voor twee workshops van 2 uur.

De organisatie: "Er zijn veel workshops voor acteren, maar meestal zijn ze bedoeld voor beginnende spelers. Ze duren heel lang of zijn gericht op het maken van een voorstellingen. Buro Kien biedt binnenkort twee avonden waarin de ervaren speler wordt uitgedaagd op zijn eigen niveau. Zonder beoordeling en zonder publiek. Maar met veel aandacht voor spelplezier en creativiteit."

De workshops worden gegeven door Annerieke Otten. Binnen Buro Kien huist Annerieke haar freelance werkzaamheden. Ze werkt als docent didactiek bij de opleiding docent theater van de NHL. Ze werkte voor onder andere de Hogeschool voor de kunsten ArtEZ, het Noord Nederlands Toneel en Kunstbende. Voor meer informatie check www.burokien.nl. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@burokien.nl.