Afbeelding

Sale bij By Musthaves

Partnerbijdrages

De webshop By Musthaves van Mandy van Ommen bestaat nu ruim drie jaar en is uitgegroeid tot een veelbezochte webshop voor de modebewuste vrouw. Dankzij het unieke assortiment trekt de webshop per maand zo'n 500.000 bezoekers. De shop heeft ook een showroom. Hier vindt op 2 december een speciale sale dag plaats.

Eigenares Van Ommen draagt hoogstpersoonlijk zorg voor het aantrekkelijke assortiment. "Mijn werk is mijn passie en ik streef naar nieuwe resultaten en veranderingen. Elke dag win ik nieuwe inspiratie en daar wil ik voor gaan." Al op 18-jarige leeftijd begon zij met de webshop.

By Musthaves heeft een showroom ingericht waar klanten hun artikelen kunnen voelen, passen, zien en afrekenen. Wie iets bestelt op de website kan er ook voor kiezen om het af te halen aan de Energiestraat 4. Hier kan gratis geparkeerd worden.

Eens in de drie maanden houdt de webshop een sale avond/dag. Op deze dag kunnen koopjesjagers hun slag slaan. De eerstvolgende sale vindt plaats op 2 december van 18.00 tot 21.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.bymusthaves.com