Afbeelding
aangeleverd

Voorstelling over Willem Ruis in de Stadsgehoorzaal

Algemeen

KAMPEN – In de Stadsgehoorzaal staat op vrijdag 4 december een voorstelling over Willem Ruis. De voorstelling begint om 15.30 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via de site van het theater.

De organisatie over Willem Ruis: “Hij was de meest vernieuwende, energieke en brutale showmaster die Nederland ooit heeft gekend. Als een kleurrijke wervelstorm veroverde hij het stijve Hilversum van de jaren zeventig, niets of niemand zou hem afremmen op zijn weg naar de top. In korte tijd wordt Willem de televisieheld van heel Nederland, maar hij betaalde een hoge prijs voor zijn roem. Willem Ruis was een man die de harten van miljoenen kijkers stal, maar zijn eigen hart verwaarloosde.”

De organisatie over de voorstelling: “Willem Ruis; de show van zijn leven is een achtbaanrit door het leven van een van de grootste sterren die ons land ooit rijk is geweest. Een muzikaal spektakel over zijn opkomst en onvermijdelijke ondergang. Een portret, een ode, maar vooral een ontroerend en meeslepend verhaal over ambitie, liefde en gemis.”

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 10 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 12 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21