Afbeelding

Kamper bedrijf compenseert gedupeerde scholieren

Algemeen

KAMPEN - Op het Ichthus College zijn woensdag een aantal leerlingen van hun waardevolle spullen berooft. De spullen werden uit de kleedkamer gestolen. Het ging om minimaal vijf laptops, diverse mobiele telefoons en portemonnees. Het Kamper bedrijf Laptop Plus BV heeft besloten de gedupeerden van de diefstal de helpende hand te reiken.

“Het is heel erg voor de gedupeerden, dat iemand zomaar een kleedkamer in loopt en daar dit soort kostbare spullen meeneemt met daarop heel veel informatie en studiemateriaal waar leerlingen enorm veel tijd in hebben gestoken. Om de gedupeerden een hart onder de riem te steken bieden wij iedere gedupeerde scholier die bij ons een laptop bestelt op vertoon van zijn of haar legitimatie en kopie aangifte een korting aan van 25 euro met daarbij een jaar lang gratis LoJack antidiefstal beveiliging (www.LoJack.nl). En dat er een laptop is voor ieder budget bewijst het ruime assortiment laptops.

Daarnaast looft de ondernemer, als beloning voor de eerste tip die leidt tot aanhouding van deze kleedkamerdief welke is gemeld op kleedkamerdief@laptopplus.nl en bevestigd is door de politie, een prijs uit in de vorm van een laptop ter waarde van 500 euro. “Dit geldt ook voor de dief zelf”, vult mede-eigenaar Bas Koppelman aan.