Afbeelding

Film ‘Still Alice’ in Alzheimer Trefpunt

Algemeen

KAMPEN - Met de vertoning van de film ‘Still Alice’ wordt op maandagavond 9 mei het seizoen afgesloten van het Alzheimer Trefpunt in Kampen en Zwartewaterland.

De avond is toegankelijk voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, zorgverleners en andere belangstellenden. De avond wordt gehouden op maandag 9 mei, vanaf 19.30 uur tot ong. 21.30 uur, in Wijkcentrum Teeuwland, Karel Doormanstraat 30 in Hasselt. Vanaf 19.00 uur inloop met koffie/thee.

Hoofdpersoon in deze film is een hoogleraar taalkunde, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ze krijgt een enorme schok te verduren als de ziekte van Alzheimer bij haar wordt vastgesteld en ze beseft dat haar zorgvuldig opgebouwde leven drastisch zal veranderen. Langzaam maar zeker begint ze de regie over haar eigen wereld te verliezen, terwijl de onderlinge banden binnen de familie steeds meer onder druk komen te staan.

Dankzij bijdragen van Woonzorgconcern IJsselheem, Zorgboerderij De Pieperhoeve en de Boni supermarkt in Hasselt zijn entree en consumpties deze avond gratis.

In verband met het aantal beschikbare plaatsen (max. 80) is aanmelding vooraf (uiterlijk 2 mei) noodzakelijk. Dit kan per e-mail kampen-zwartewaterland@alzheimertrefpunt.nl; of bij de welzijns-/mantelzorgconsulent Zwartewaterland via 06 130 14 955; of bij Stichting Welzijn in Kampen, (038) 332 55 50.

Stichting Welzijn in Kampen stelt gratis vervoer beschikbaar vanuit Kampen naar Hasselt en terug; ook hiervoor is aanmelding noodzakelijk, via (038) 332 55 50.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16