Afbeelding

Kom langs voor een hypotheek gesprek waar we echt de tijd voor nemen

Partnerbijdrages

U wilt voor de eerste, tweede of misschien wel derde keer een huis kopen. Een gezellige woning in het centrum, een vrijstaand huis met royale tuin of een kluswoning. Het maakt niet uit waar u warm voor loopt. Het gaat erom dat u fijn gaat wonen. Dus zoekt u een goede hypotheek. Of eigenlijk zoekt u een goede Adviseur, die zich verdiept in uw situatie en wensen. En met wie u samen tot een passende hypotheek kunt komen. Dat vindt u bij Arendien Sollie Financieel Adviseurs en bij RegioBank.

Een hypotheek die bij u past

Wij helpen u de hypotheek te vinden die het beste bij u past. Een hypotheek met een goede rente en prima voorwaarden. Die u pas afsluit na een persoonlijk en goed advies op maat. Zo weet u zeker dat u een hypotheek heeft die past bij uw situatie. Ook tijden de looptijd van uw hypotheek kunt u altijd op Arendien Sollie Financieel Adviseurs rekenen. Door binnen te lopen als u vragen heeft niet elke vraag leidt tot kosten. En als dit wel zo is, dan zullen wij dit altijd bij u aangeven. Heel transparant.

Misschien heeft u een leuk huis op het oog en wilt u meer weten over uw hypotheek. Dan bent u bij ons van harte welkom. We nemen graag de tijd voor u.

Arendien Sollie Financieel Adviseurs

Onafhankelijk adviseur van RegioBank, Meeuwenweg 10
8261 VZ Kampen, 038-3326377, www.ArendienSollie.nl.