Afbeelding

Seinen Meubelen verbouwd!

Partnerbijdrages

Het einde van het jaar is in zicht! De dagen zijn korter, het weer wordt kouder, kortom: tijd om heerlijke avonden op de bank door te brengen!

Dat het einde van het jaar in zicht is, is ook te merken bij Seinen Meubelen, de collecte van 2017 komt langzaam binnen in de showroom en die collectie verdient een mooie plek! Daarom heeft er bij Seinen Meubelen een kleine verbouwing plaatsgevonden. Muren zijn gesaust, behang is geplakt en ook de vloer is op sommige plekken voorzien van nieuw laminaat.

Op deze manier zijn er verschillende studio's gemaakt waardoor het voor de klant goed zichtbaar wordt hoe het meubel thuis in het interieur kan passen. De nieuwste bankstellen en meubels zijn aangekleed met verschillende accessoires van de merken BYBOO, Kolony en Coco Maison. Op deze manier is het een gezellig geheel geworden en geeft het de showroom een huiselijk gevoel.

Denkt u nu wanneer u op de bank ploft dat u toe bent aan een nieuwe bank? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze showroom, wij hebben kwaliteitsmeubelen tegen zeer scherpe prijzen. U bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar.