Afbeelding
Shutterstock.

Theatervoorstelling van Alzheimer Trefpunt

Algemeen

KAMPEN - Met de theatervoorstelling ‘Alzh...enzo...’ van Kees van der Zwaard wordt maandagavond 8 mei het seizoen afgesloten van het Alzheimer Trefpunt in Kampen.

‘Alzh...enzo...’ is een voorstelling voor mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden. De voorstelling laat op een gevoelige, realistische en ook humoristische wijze zien wat dementie betekent voor alle betrokkenen. Kees van der Zwaard neemt zijn publiek op respectvolle wijze mee op de zoektocht naar herkenning, begrip en draagkracht.

De organisatie: "Als Alzheimer aan je bestaan knaagt, je leven steeds meer fragment wordt. Alzheimer knaagt ook aan de mensen om je heen. De mantel van zorg en liefde heeft zijn eigen gewicht. Kun je blij zijn met een voorstelling over een verdrietig onderwerp? Ik ben het. Omdat een verhaal verbijstering weer kan omzetten naar verwondering en verbondenheid, lichter en daardoor scherper."

Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid voor vragen aan de theatermaker. De avond begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 2 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Locatie: Quintus, Vloeddijk 38 in Kampen.