Afbeelding

Nieuw: Scooterverhuur Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN – Sinds afgelopen mei zijn Wim en Loes Hogendoorn een scooterverhuur bedrijf begonnen aan de Bedrijfsstraat 3 te Kampen. Begin dit jaar zijn zij hier gevestigd , in eerste plaats om uiteindelijk het bedrijf in hobby artikelen, dat Loes met haar moeder heeft, van Lelystad naar Kampen te verhuizen.

“Scooterverhuur Kampen is een uitbreiding van het uiteindelijke doel op de Bedrijfsstraat te creëren”; aldus Loes. “We willen onze klanten echt een dag vermaak bieden.” Naast de scooter verhuur is het de bedoeling dat er in de toekomst ook creatieve workshops gegeven worden. “Mijn moeder staat al ruim 30 jaar op de maandagmarkt in Kampen met hobby artikelen dus zij kan dit alvast publiciteit geven”.

Het idee van de scooterverhuur is ontstaan tijdens een brainstorm, Wim is een man van techniek, Loes van de creativiteit, beide interesses passen in het bedrijf. Het is de bedoeling dat er straks ook ook combinatie arrangementen geboekt kunnen worden. 'Voor een compleet dagje uit' is dan ook de slogan van Scooterverhuur Kampen.

Momenteel zijn ze druk bezig met de routes in kaart brengen. “Kampen en omgeving biedt zoveel moois aan natuur en met de scooter kom je op plekken die je anders nooit ziet, je waant je gewoon echt even helemaal weg” aldus Wim. Natuurlijk voor de Kampenaren een leuk uitstapje om de verdere omgeving te ontdekken, maar Scooterverhuur Kampen wil zich ook gaan richten op het toerisme in deze omgeving. Wim: “Kampen is een prachtige stad en de natuur heel verrassend, we willen dit graag met anderen delen”.

Boeken van een scooter kan via www.scooterverhuurkampen.nl of 06 19 231 226. Voor informatie over de workshops in de toekomst www.kaartenhobby.nl.