Afbeelding

Wat is er dit weekend te doen in Kampen? Van een botterrace tot een dansmarathon.

· leestijd 1 minuut Algemeen

In één dag klassiek instuderen met Scratch Kampen

Samen in één dag klassieke koorwerken instuderen en 's avonds daarvan een uitvoering geven. Dat is Scratch Kampen 2017 dat op zaterdag 24 juni in de Burgwalkerk wordt gehouden.

Koorzangers vanuit het hele land komen daarvoor bijeen. Op het programma staan het Ave Verum Corpus van Mozart, Cantique de Jean Racine van Fauré, het Magnificat in B van Durante, de 7 Kruiswoorden van Franck en het Requiem van Mozart.


Musical voor en door leerlingen Ichthus College Kampen

KAMPEN - Het Ichthus College in Kampen organiseert voor de dertigste keer een musical voor en door leerlingen. Drijvende kracht achter de musical is Inge Griffioen, die als docent drama aan de school verbonden is.

De musical heeft als titel ‘Reis naar de Liefde’ en wordt op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni uitgevoerd in de Stadsgehoorzaal.


RKDOS houdt dansmarathon

IJSSELMUIDEN - Gymnastiekvereniging RKDOS gaat geld inzamelen voor stichting 'Goeie Hoop' in Zuid-Afrika.

Daarvoor wordt op zaterdag 24 juni een dansmarathon gehouden in sporthal Oosterholthoeve. Er worden die dag verschillende dansworkshops gegeven, zoals Afrikaanse dans, hiphop en showdans.


Jongerendienst Westerkerk

Zondag 25 juni om 17.00 uur is er weer een jongerendienst in de Westerkerk.

23e Oostwalbotterrace Kampen

KAMPEN - Op 23 en 24 juni vindt rond de Koggewerf de Oostwalbotterrace plaats georganiseerd door de Stichting tot Behoud van de Kamper Botters.

De race wordt muzikaal aangekleed met een feest op de Koggewerf. Op vrijdagavond treedt op het terrein van de Koggewerf de band Blue Finger Connection op. De band begint om 21.00 uur te spelen. De entree is gratis.

Op 24 juni treedt op zaterdagavond het DJ-duo Dop en Kurk op. Dit optreden begint om 21.00 uur. De entree is 10 euro per persoon, hierbij zijn twee consumpties inbegrepen.

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.