Afbeelding
Set Up IJsselmuiden

Set Up IJsselmuiden verliest nipt van Site-Out Slagharen.

· leestijd 1 minuut Sport

Slagharen, 30 september- Zaterdag stond de tweede competitiewedstrijd op het programma voor Set Up IJsselmuiden tegen Side-Out Slagharen. De eerste competitiewedstrijd was uitgelopen in verlies met 3-2, dus de heren van Set Up wisten wat ze te doen stond.

In de eerste set lukte dat uitstekend. De pass lag goed en Set Up wist bijna elke aanval te scoren. Doordat er goede servicedruk werd gelegd kon Side-Out de pass niet goed brengen en kon Set Up makkelijk verdedigen en het zakelijk afmaken. De IJsselmuidenaren trokken de set naar zich toe met een stand van 19-25.

De tweede set verliep een stuk minder soepel dan gehoopt. Side-Out wist veel ballen te verdedigen en af te maken en Set Up maakte te veel eigen fouten, waardoor deze set net verloren werd met 25-23.

In de derde set stond Set Up weer op scherp, en de IJsselmuidenaren stonden de ballen erin te meppen alsof het niks was. Na een fout van de scheids nam de frustratie toe bij Side-Out, wat negatieve gevolgen had voor het spel. Het blok van de mannen van Set Up stond ongelofelijk sterk, en zelfs nadat de schoen van Marc Verbaan uitvloog tijdens de rally, wist hij op zijn sokken de aanval genadeloos af te maken. Een held op sokken kunnen we wel zeggen, in de hoop dat hij niet te vaak naast zijn schoenen zal lopen. Dit leverde een mooie setwinst op voor Set Up met een stand van 16-25.

In de vierde set begon Side-Out met goede servicedruk, waardoor de pass verminderde bij de heren uit IJsselmuiden. Toch wist Set Up ervoor te zorgen dat de set gelijk op ging. Verdedigend was Side-Out aan het einde van de set sterk, in tegenstelling tot de IJsselmuidenaren. De laatste paar aanvallen van Side-Out had Set Up moeten en kunnen verdedigen, wat helaas niet gebeurde. Verlies met een stand van 25-22.

Dit betekende dat er een vijfde set aan te pas moest komen. Er werd van beide kanten hard gevochten, en beide teams waren op alle vlakken sterk. Matchpoint na matchpoint bleven beide teams vechten. Helaas viel het kwartje de kant van Side-Out op en verloor Set Up nipt met 19-17.

Al met al was het een weer een mooie ervaring rijker, met veel leermomenten en ook spel om trots op te zijn.

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 7 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 9 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21