Afbeelding
Nick de Vries

Samenwerking IJsselheem en Philadelphia reden voor een feestje

Algemeen

KAMPEN - Begin 2018 trekken 30 oudere cliënten van Philadelphia in bij de huidige bewoners van IJsselheemlocatie De Vijverhof in Kampen. Door deze samenwerking blijven de dienstverlening en faciliteiten op de locatie voor de huidige en nieuwe bewoners op het gewenste niveau. Met de ontwikkeling van De Vijverhof naar een multifunctioneel centrum investeren IJsselheem en Philadelphia in de toekomst.

Beide organisaties plukken de vruchten van een succesvolle samenwerking. Philadelphia heeft behoefte aan woonruimte voor haar cliënten in Kampen. Bij De Vijverhof van IJsselheem dreigt leegstand en het onbetaalbaar worden van diensten, zoals het restaurant en activiteiten, door het overheidsbeleid van het scheiden van wonen en zorg. Cliënten van Philadelphia komen ook in De Vijverhof voor dagbesteding en leerwerktrajecten.

De samenwerkingsovereenkomst werd door van beide zorgorganisaties in juli getekend. Afgelopen vrijdag werd dit gevierd met huidige en nieuwe bewoners van De Vijverhof, cliënten van de dagbesteding, medewerkers, vrijwilligers en buurtbewoners.

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47