Afbeelding

Jumbo Hanzeplein bij Nominaties ‘mooiste nieuwe supermarkt’

Partnerbijdrages

Zeven supermarktlocaties strijden om de uitverkiezing ‘mooiste supermarkt van Nederland’. Uit de 9 supermarktformules, heeft de vakjury zeven locaties genomineerd. Het betreft supermarkten die niet eerder dan 2016 zijn opgeleverd. De Jumbo Hanzeplein is één van de genomineerden. Bedrijfsleider Chris Lenstra is erg trots op de nominatie.

De zeven genomineerde supermarkten zijn geselecteerd op basis van een uitgebreid locatiebezoek en beoordelingen aan objectieve criteria. De winnaar van de uitverkiezing ‘mooiste supermarkt van Nederland’ (zesde editie) wordt tijdens het Supermarktvastgoedcongres op 9 november 2017 bekend gemaakt en in het zonnetje gezet. Binnenkort worden de genomineerde zeven locaties door de voltallige jury bezocht en opnieuw beoordeeld op functionaliteit en vormgeving. De uitverkiezing heeft als doel om de aandacht voor architectuur en vormgeving bij de ontwikkeling van supermarktvastgoed te vergroten.

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde): Albert Heijn, Stadionplein, Amsterdam, Jumbo, Hanzewijk, Kampen, Deen, IJburg, Amsterdam, Dekamarkt, Vlijtseweg, Apeldoorn, Albert Heijn, Zandvoort, Hoogvliet, Cadenza, Zoetermeer, Lidl, Heyhoefpromenade, Tilburg.