’s-Heerenbroek stelt teleur

ZWOLLE – ’s-Heerenbroek is zaterdag tegen de vierde competitienederlaag aangelopen. HTC won met 2-0. “We hebben terecht verloren. Er was geen beleving”, aldus trainer Wim Groen van ’s-Heerenbroek.

Toch was ’s-Heerenbroek lange tijd de bovenliggende partij. William Dekker en William Meuleman hadden ’s-Heerenbroek op voorsprong moeten brengen. Dekker miste in de eerste helft een strafschop. Meuleman ging alleen op het doel af, maar slaagde er niet in om de keeper te verschalken. In de slotfase ging ’s-Heerenbroek meer risico’s nemen. Uiteindelijk profiteerde HTC hiervan. In de 88ste minuut kwam de thuisploeg op 1-0. In blessuretijd maakten de Zwollenaren ook nog de 2-0.

Na afloop was Groen boos en teleurgesteld. “Ik ben teleurgesteld in de beleving van de jongens. Van onze kant was het een draak van een wedstrijd.”