Afbeelding

’t Sfeerhuis Kampen biedt totaalaanbod aan binnenzonwering en behang

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ieder huis en iedere (woon)kamer is weer anders qua sfeer en lichtinval. Het kan lastig zijn om te bepalen welke zonwering of welk behang daar nu het beste bij past. ’t Sfeerhuis Kampen biedt uitkomst. Naast een haast eindeloos aanbod aan producten heeft het bedrijf eigen stoffeerders, behangers, kleurexperts en woonstylisten in dienst.

Rolgordijnen
De woonwinkel, gevestigd aan de Zambonistraat 4a in Kampen, is al jaren hét adres op het gebied van woningstoffering. Zo is ’t Sfeerhuis ook gespecialiseerd in binnenzonwering. “De kracht van rolgordijnen is ten eerste dat het dient als zonwering”, legt eigenaar Henk van Dijk uit. “Het is een verkoelend product. Maar ook het decoratieve aspect van rolgordijnen is erg belangrijk. Wanneer het goed wordt afgestemd op het interieur kan de kamer er flink mee gepimpt worden. Gordijnen bepalen in belangrijke mate de sfeer in huis.”

Bij ’t Sfeerhuis is de keuze op het gebied van binnenzonwering groot. Duettes, plissés, (houten) jaloezieën, façades, vouwgordijnen; allemaal verkrijgbaar in verschillende breedtes, op maat gemaakt. Ook zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden, zoals elektrisch of met de hand. “Wij kunnen alles ter plekke inmeten en monteren”, vertelt Van Dijk. “Daarvoor hebben wij kundige mensen met verstand van zaken in dienst.”

Behang
Op het gebied van behang is ’t Sfeerhuis eveneens expert. “Behang is weer helemaal in”, aldus Van Dijk. “Er was een periode dat het ondergesneeuwd raakte, door alle unicolor latex-mogelijkheden voor de muur. Maar met behang is veel meer mogelijk qua print. Te denken valt aan 3D-prints maar ook afdrukken van (eigen) foto’s. Met behang geef je een kamer karakter, het gaat leven. Daarnaast kun je hiermee een thema aanbrengen in het interieur.”

Ook met behang zijn de mogelijkheden haast oneindig bij ’t Sfeerhuis. De woonwinkel werkt samen met het gerenommeerde topmerk Arte International. In de showroom liggen tientallen boeken waarin het gevarieerde aanbod is te bekijken. ’t Sfeerhuis heeft eigen, gekwalificeerde behangers die de mooiste materialen op de beste manier aanbrengen.

“Kortom, we bieden een allesomvattend aanbod op het gebied van wooninrichting, voor iedere portemonnee”, vertelt Van Dijk. “Daarbij vinden we service erg belangrijk. De sfeerbepaling in een kamer kan door ons van begin tot eind uitgevoerd worden.”

Gratis sfeeradvies
’t Sfeerhuis biedt (onder voorwaarden) één uur gratis sfeeradvies aan huis. Kijk voor het aanbod en meer informatie op www.sfeerhuis.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 5 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 7 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen gisteren