Afbeelding

Paaseieren zoeken en een piratendiploma halen

Algemeen

KAMPEN – Kinderen die het leuk vinden om paaseieren te zoeken of hun piratendiploma willen halen, zijn zaterdag 31 maart welkom op Kinderboerderij Cantecleer. Gastouderbureau Tante Vroesh organiseert daar het paaseieren zoeken en leerlingen van de Groene Welle organiseren als schoolproject de activiteit ‘The pirates of  Cantecleer'.

Kinderen kunnen hun piratendiploma halen door mee te doen aan leuke spelletjes, zwaardvechten, het doorlopen van een survivalbaan, knutselen, maar natuurlijk ook met schat zoeken.

Speciale eieren

Er wordt om 10 uur gestart. Ieder kind ontvangt dan een lootje en mag twee paaseieren zoeken. Maar: let op! Er zijn ook een aantal speciale eieren. Is één van de twee door jou gevonden paaseieren zo'n speciaal ei, dan ontvang je een speciale prijs. Tussen 10 en 11 uur is er gratis koffie, thee of ranja voor iedereen.

Het doel van het evenement en van Tante Vroesh is om voor iedereen een leuke activiteit neer te zetten en (opnieuw) kennis te maken met bestaande en nieuwe (gast)ouders. Bianca Diender van Tante Vroesh: "Het team van Tante Vroesh is herkenbaar aan de opvallende naambordjes op hun jas. Trek ons gerust aan ons 'jasje' om met ons in gesprek te gaan."

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 14 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 19 uur geleden