PaasShow bij Auto Palace

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Iedereen is van harte welkom op 2e Paasdag bij Auto Palace. “We houden weer onze welbekende gezellige PaasShow en dat begint al op woensdag 28 maart tot en met 2e Paasdag (1e Paasdag gesloten en koopavond op donderdag voor alle vestigingen) in al onze 18 vestigingen. Met veel voordeel tot € 5.000,- op onze nieuwe, NETTO DEAL en gebruikte voorraad en niet te vergeten ook op onze bedrijfswagens Peugeot, Citroën, Fiat en Opel. Naast de scherpe acties ontvangt u bij aankoop van een nieuwe of een occasion en cadeau ter waarde van € 500,- naar keuze. U kunt kiezen uit een BBQ, set winterbanden, vaste trekhaak, fietsendrager of een Waardecheque (online) te besteden bij Leerentveld Vrijetijd in Zwolle.”

Op zoek naar een dealeroccasion? “Voor uw inruilauto geven wij uiteraard een goede prijs. U heeft altijd keuze uit 900 geselecteerde dealeronderhouden occasions met marktconforme prijzen en een goede garantie. Op onze 3 occasioncentra in Almere, Meppel en Zwolle-Marslanden zijn ook andere populaire merken en modellen ruimschoots aanwezig. Ook via onze website www.autopalace.nl/occasion-center/“

Wanneer stapt u over op Private Lease? “Al vanaf € 179,- per maand rijdt u een spiksplinternieuwe auto. Over de waardevermindering, het onderhoud en reparaties, de wegenbelasting en de verzekering hoeft u zich geen zorgen meer te maken, alles is in het maandbedrag opgenomen. Uw huidige auto kopen we graag van u in en wij storten het geld op uw bankrekening.”

Aftersales-aanbiedingen:

15% korting op al onze merkaccessoires

Fietsendrager (ook geschikt voor elektrische fietsen) inclusief een witte kentekenplaat € 219,-

Bandenaanbieding met de laagste prijs- en lekgarantie

10% korting op Camperonderhoud voor NKC-leden

Voordelig onderhoudsbeurt voor auto’s van 5 jaar en ouder € 109,- (all-in inclusief APK)

Maak een afspraak via www.autopalace.nl/werkplaatsafspraak-maken/ of bel naar 088 – 003 52 40 (overdag). Vraag naar de voorwaarden van onze aftersalesaanbiedingen bij onze Service-adviseur.